1კგ დაღერღილი მწარე წიწაკა
500გრ დაფქული წმინდად ტკბიი წიწაკა( ანუ ბულგარული)( პაპრიკა)
200გრ ხმელი ქინძი
300გრ უცხო სუნელი
200გრ ზეთი
300გრ ნიორი გატარებული
500გრ მარიი
2 ლიტრი მდუღარე წყალი.
წყალი დავასხათ დაღერღილ წიწაკას და გავაჩეროთ 5 სთ ან მთელი ღამე..შემდეგ შევურიოთ ყველა იგრედიენტი და დავამუშაოთ კარგად.
გავაჩეროთ 2 დღე გარეთ და ვურიოთ რამოდენიმეჯერ..მზა აჯიკა ბოლოს მოვათავსოთ ქილებში...არის ძალიან კარგი ვისაც უყვარს მწარე..უხდება კიტრს და პამიდორს..
#miroskitchen#აჯიკა
Нет комментариев