СКЛАДОВІ:● Борошно пшеничне - 175 г● Яйце - 4 шт. / 200 г● Масло вершкове - 265 г● Цукор - 250 г● Ізюм - 150 г● Мигдаль - 75 г● Розпушувач - 75 г● Апельсинова цедра - 30 г● Вино біле сухе - 150 мл
Для прикрас:● Малина - 50 г● Червона смородина - 50 г● Збиті вершки
ПОРЯДОК ПРИГОТУВАННЯ:
Ізюм викласти в окрему ємність, додати вино і цедру, перемішати і залишити на 8 годин. Потім злити всю рідину. Мигдаль подрібнити. Вершкове масло розм'якшити. Яйця збити з цукром до стійкої піни. Потім додати борошно і розпушувач, змішати міксером до однорідної маси. Додати в тісто вершкове масло (250 г), мигдаль та родзинки, перемішати. Чашу змастити вершковим маслом (15 г). Тісто викласти в чашу і розрівняти. Встановити чашу в мультиварку. Закрити кришку. Встановити програму МУЛЬТИКУХАР, температуру 120 ° С, час приготування 1 година 20 хвилин. Натиснути кнопку «Старт». Готувати до закінчення програми. Готовий торт прикрасити ягодами і збитими вершками.
Ми приготували цю страву в мультиварці M150
#торт #выпечка #новыйгод #новогоднийстол #мультиварка #рецепт #редмонд #redmond
https://www.youtube.com/watch?v=JWnJQgsoYqg Міні піца в батоні
...https://www.youtube.com/watch?v=b4DGkIM2L9A Склад: Тісто:
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев