Складові
● Яловичина (вирізка) - 300 г
● Сметана 20% - 400 г
● Цибуля ріпчаста - 120 г
● Вершкове масло - 30 г
● Сіль, спеції за смаком
Порядок приготування
М'ясо
промити, нарізати на стейки товщиною 1,5-2 см, відбити до товщини
0,5-0,8 см і нарізати брусочками довжиною 3-4 см. Цибулю нарізати
соломкою. У чашу мультиварки викласти вершкове масло, м'ясо, цибулю,
сіль, спеції і перемішати. Страва готується на програмі ЖАРКА, вид
продукту «М'ясо», 15 хвилин. Натиснути кнопку «Старт / Підігрів».
Обсмажувати м'ясо при відкритій кришці, періодично помішуючи, до
закінчення програми. Потім в чашу мультиварки додати сметану і
перемішати. Закрити кришку. Кнопкою «Меню» встановити програму
Тушкування, кнопкою «Вибір продукту» встановити «М'ясо». Натиснути
кнопку «Таймер / Відстрочка», натисканням кнопок «+» і «-» встановити
час приготування 20 хвилин. Натиснути кнопку «Старт / Підігрів».
Готувати до закінчення програми.
Страву приготовлено в розумній мультиварці REDMOND SkyCooker M800S
#ужин #говядина #мультиварка #вкусно #рецепт #редмонд #redmond
https://www.youtube.com/watch?v=JWnJQgsoYqg Міні піца в батоні
...https://www.youtube.com/watch?v=b4DGkIM2L9A Склад: Тісто:
...Присоединяйтесь к ОК, чтобы подписаться на группу и комментировать публикации.
Нет комментариев