Всім привіт!Трохи напишу новин про себе.Цей цілий тиждень бігала щодня в лікарню здавати аналізи,які були просто жахливі,що навіть лікар казала,що вона не розуміє чого.В понеділок температура впала і за це велика Слава Господу Богу нашому,що обійшлось без антибіотиків.В четвер була на УЗД лімфатичних вузлів,на шиї вони збільшились до 1,9 см з двох боків,також була у Лора і вона сказала,що така реакція на вірус в зв'язку із моїм діагнозом,сказала,що треба лікувати нежить,що горло вже краще дякувати Богу.У вівторок маю йти на повторну здачу аналізів і по аналізах мій лікар вирішить чи я почну 3 курс чи ще прийдеться відкласти на кілька днів.Нежить правда,на жаль,посилився.Але я покладаю надію
🆘 5 серпня о 18.30 у Сімейному Фітнес Клубі "Анастасія" буде проведене тренування Кардіо+прес, а кошти, зібрані за нього, підуть на лікування Тетяни! Вартість цього тренування - 50 грн. Ми дуже заохочуємо, якщо ви можете пожертвувати більше, на вході буде стояти скринька для пожертв! ❗Прохання про максимальне поширення інформації ❗ Попередній запис за тел. адміністрації 0666-50-53-83 Тренування проведе інструктор Оксана Рудик.
Привіт усім!З Божою поміччю відкололи 4 дні хімії.Сьогодні здавала аналіз крові.На жаль,аналіз не дуже.Гемоглобін впав до 78 і тромбоцити поодинокі,тому на завтра мені потрібна кров і тромбоконцентрат.На завтра було заплановано капання хіміопрепарату,але аналізи підвели.Хто з чоловіків має 3+,прошу відгукнутись!Також пишу звіт по коштах,за 10 днів на рахунок надійшло 3869 грн.Всім дякую!Дай Бог всім здоров"я!Прошу всіх вас про спільну молитву!А також не забувати підтримувати мене морально і матеріально!Всім Божого Благословення!Хай Господь Бог нас всіх Благословить і дає нам здоров"я!
Привіт усім!Сьогодні ще хімію відклали,капали кров.Здавала сьогодні аналіз,гемоглобін 75,але завтра продовжуєм хімію,з Божою поміччю все буде добре!Також питання здачі крові актуальне,кров сьогодні уже купляла за кошти,тому,хто має можливість чи має знайомих,які не бояться і мають бажання здати кров,буду дуже вдячна вам.Саме головне,прошу молитись,адже саме молитва і віра в Бога мене зціляє!Дякую усім,хто мене підтримує,всім Божого Благословення!
УВАГА!!!! Потрібна кров,будь-яка група!!!! У Тані за останні дні впав дуже сильно гемоглобін і в загальному аналізи погіршилися,тому просимо хто може підійдіть здайте кров і обрв'язково вкажіть, що для Тані Черних і на місці Вам обов'язково мають дати довідку,яку при можливості ви передасте мені або можете занести у польську крамницю (біля поліклініки #4). Дуже надіємося на Вас!!!!!
Дякуємо усім хто вчора долучався до нашої благодійної ярмарки,всім тим хто приносив різні випічки, хто жертвува кошти на лікування нашої Танюшки!!!!! Дякуємо усім за ваші Великі Серця і дай Бог Вам усім міцного здоров'ячка. Окремо хочу подякувати Юлічці Гутовській,яка приклала чимало зусиль,щоб приготувати багато надзвичайних смаколиків!!! На ярмарці протягом трьох годин на лікування Тані було зібрано 4914грн.
Показать ещё